Myynti: 020 743 5975 • Vaihde: 020 743 5960

Lupauksemme

Palvelu • Laatu • Varmuus • Nopeus

Palvelu

Erinomaista asiakaspalvelua lujalla asenteella.

Vastaamme asiakkaidemme asettamiin haasteisiin reippaasti ja tehokkaasti. Pyrimme toiminnassamme suoriutumaan jokaisesta palvelutehtävästä kerralla ja oikein. Otamme vastaan palautetta tarjoamastamme palvelusta ja kehitämme toimintaamme laadukkaampaan suuntaan.

Laatu

Luotettava laatu on kaiken toimintamme perusta.

Panostamme vahvaan laatuosaamiseen ja meillä on pitkä kokemus ammattityökalujen valmistamisesta sekä maahantuonnista. Käytämme omien tuotteidemme valmistuksessa parhaita mahdollisia raaka-aineita ja ammattitaitoinen henkilöstömme takaa omalta osaltaan palvelumme korkean laadun.

Elkrisin palvelut ja tuotteet kehittyvät asiakastarpeiden kautta. Suuri asiakaskanta ja erittäin pitkäaikaiset asiakassuhteet on luotu avoimella vuorovaikutuksella ja asiakkaan tarpeiden kuuntelemisella ja heidän liiketoimintansa ymmärtämisellä.

Varma

Teemme sen minkä lupaamme, ammattitaidolla ja aikataulussa.

Toimintamme lähtökohtana on hoitaa tarviketilaukset asiakkaallemme sovitusti helpolla ja joustavalla tavalla. Toimitamme tilauksenne ajallaan ja huolellisesti, sillä ei ole kenenkään edun mukaista lähteä myöhemmin korjaamaan virheitä.

Tuotteemme ovat vaativiin olosuhteisiin suunniteltuja laadukkaita työkaluja. Toimintavarmuus ja käytettävyys ovat pääkriteerit työkaluille, jotta ne pääsevät valikoimaamme.

Me tunnemme tuotteemme.

Nopea

Nopeasti kautta koko maan.

Tuotteet ovat nopeasti ja helposti asiakkaamme käytettävissä missä päin Suomea tahansa. Tässä onnistumme vahvan ja kattavan varaston, pitkälle kehitettyjen tilausjärjestelmiemme ja oman logistiikan avulla.