Myynti: 020 743 5975 • Vaihde: 020 743 5960

Elkris Oy

Palvelu • Laatu • Varmuus • Nopeus

Yritysesittely

Elkris Oy on suomalainen yritys, joka myy, valmistaa ja tuo maahan rakennus- ja teollisuusalojen ammattilaisille suunnattuja työkaluja ja tarvikkeita laajalla valikoimalla. Yhtiö palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti 14 ammattitaitoisen henkilön voimin.

Vuonna 1985 Risto Salmi sai idean seuratessaan sähköasentajan työskentelyä omakotitalonsa työmaalla. Ideariihen helmenä sähkömiesten kanssa syntyi Vetari-vetojousi, joka on edelleen sähköasentajan ykköstyöväline. Vetari syntyi siis käsityöläisen aidosta tarpeesta tehdä työnsä paremmin ja tehokkaammin. Samankaltaisista tarpeista synnytettiin Vetari- taivutusjousi.

Yhteistyö Promat-ammattityökalujen kanssa aloitettiin vuonna 2006.

Nurmijärvellä autotallissa käynnistynyt toiminta muutti kymmenen vuoden jälkeen Rajamäen kautta Hyvinkään Lukkokadulle. Tuotannon ja henkilöstön määrän kasvun myötä tilantarve kasvoi. Uudet toimitilat otettiin käyttöön Hyvinkään Helletorpankadulla loppukesästä 2011.

Työvälineet ammattilaiselle

Pitkä kokemuksemme toimialalta mahdollistaa erinomaiset lähtökohdat erilaisten asiakkaiden tarpeiden ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisten asiakassuhteiden solmimiseen ja hoitoon. Tarjoamme asiakkaillemme vakautta, varmuutta ja pitkäjänteisyyttä kaikissa tarvikehankinnoissa.

Toimitusvarmuus on ylpeydenaiheemme. Pidämme jatkuvasti Hyvinkään päävarastossamme kattavaa varastoa sekä myyntiesittelyä tuotteistamme. Lisäksi keskeisen sijaintimme vuoksi voimme toimittaa tilaukset asiakkaillemme täsmällisesti ja virheettömästi.

Tuotevalikoimamme kattaa ison osan teknisen alan halutuimmista työvälineistä. Tuomme maahan alan ammattilaisille suunnattuja työkaluja ja tunnettuja merkkejä, kuten käsityökalut, sähkötyökalut, suojaimet, käsineet, työasut, pultit, ruuvit, mutterit jne. Valikoimassamme on kymmeniätuhansia tuotteita, joista jokainen löytää tarvitsemansa työvälineen. Erinomaiset kontaktit tavarantoimittajiimme takaavat harvinaisempien erikoistyökalujen ja tarvikkeiden hankinnat tehdastilauksena koko EU:n alueella.

Osaava ja asiantunteva myyntiorganisaatio on asiakaskuntamme tukena koko Suomen alueella. Tunnemme asiakkaidemme tuotevalikoimien erityistarpeet ja löydämme niihin parhaat tuotteet.