Myynti: 020 743 5975 • Vaihde: 020 743 5960

Makitan sähkötyökalut nopeasti myymälästämme

Akkutyökaluja moneen tarpeeseen

Makita

Makitan akkutyökaluja löytyy moneen tarpeeseen.

Yli 100 vuoden kokemuksella kehitettyjä Makitan tuotteita kiitetään yleisesti niiden erinomaisesta suorituskyvystä ja korkealuokkaisesta laadusta.

Japanilainen sähkötyökalujen valmistaja Makita on toiminut globaalisti jo vuosikymmeniä intohimonaan auttaa ihmisiä rakentamaan entistä tehokkaammin parempia koteja ja elinympäristöjä, unohtamatta turvallisuustekijöitä ja luontoa.

Suuri osa Makitan tuotteita käyttävistä asiakkaista ovat ammattitason käyttäjiä, kuten timpurit ja muut rakennusalan erikoismiehet. Sähkötyökalujen vaatimukset rakennusalan ammattilaisten kesken vaihtelevat alueittain ja maittain työympäristön, rakennustottumuksien sekä useiden muiden tekijöiden perusteella. Makita käyttääkin aktiivisesti maailmanlaajuista myynti- ja palveluverkostoaan kartoittaakseen eri markkinoiden tarpeita ja kehittääkseen tuotteita, jotka vastaavat jokaisen ammattikäyttäjän vaatimuksia.

Makitan tuotekehitys ei lopu pelkästään välttämättömien ominaisuuksien täyttämiseen vaan se kiinnittää erityisesti huomiota myös turvallisuustekijöihin ja hienostuneeseen viimeistelyyn. Makitan tuotekehitys ottaa erityisesti huomioon tuotteen käyttäjän. Tämä näkyy tuotteiden designissa ja panostuksena turvallisuustekijöihin. Makita pyrkii jatkuvasti vähentämään koneiden käytön johdosta syntyvää rakennuspölyä sekä koneista lähtevän melun ja tärinän määrää. Tuotekehitys tapahtuu aina ympäristötekijät huomioon ottaen ja vihreitä arvoja kunnioittaen.

Tule tutustumaan tuotteisiin myymälässämme tai pyydä esitettä myyntiedustajiltamme!

10.01.2014